20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

BATTLEBIT REMASTERED SÄLJER 1,8 MILJONER EXEMPLAR PÅ 2 VECKOR

BATTLEBIT REMASTERED SÄLJER 1,8 MILJONER EXEMPLAR PÅ 2 VECKOR
Allied
Jul 06, 2023

BattleBit Remastered har kommit ut och gjort det som ett multibillion-dollar företag som EA inte kan: släppa ett spel som spelare älskar, i en nästan bättre-än-Battlefield-release, där BattleBit Remastered säljer över 1,8 miljoner exemplar under sina första 2 veckor. Om du har en Gaming PC, borde du verkligen kolla in BattleBit Remastered, det är väldigt roligt.

BattleBit Remastered släpptes som Early Access på Steam den 15 juni och blev snabbt en jättesuccé över en natt, där det snabbt steg till nära toppen av Steams bästsäljarlistor med över 70 000 aktiva spelare varje kväll. De enda spelen som överträffar detta är något som Counter-Strike: GO (CS:GO) med 87 000 samtidiga spelare vid sin höjdpunkt de senaste dagarna.

Spelet skapades av bara 3 utvecklare och har tagit 7 år att göra, där 2020, 4 år in i BattleBit Remastereds utveckling, hade spelet 100 samtidiga spelare. Men nu pratar vi om över 70 000 samtidiga spelare och nästan 2 miljoner sålda exemplar hittills. Spelet kostar bara 23 dollar och fungerar på en mängd olika speldatorkonfigurationer, där du enkelt kan köra spelet i 1080p 60FPS eller 1080p 120FPS på vår Ready to Ship Gaming PCs serie, inklusive Stinger som börjar från 999 dollar.

I en nylig intervju med BattleBit Remastered-omslaget "SgtOkiDoki" och How to Market a Game hintade han: "om skärmbilderna inte matchar gameplayer har du ett problem. Vårt spel spelades som Squad men såg ut som Roblox. Det var en dålig rörelse. Om du planerar att göra ett multiplayer-spel, gör det inte! Jag ska inte ljuga, gör det inte. Gör istället ett singleplayer-spel (om det är ditt första spel). Det är mycket utmattande".







ADDED TO CART!

SUBTOTAL