20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

CALL OF DUTY 2023: MODERN WARFARE 3

CALL OF DUTY 2023: MODERN WARFARE 3 "FULLT PREMIUM SLÄPP" I NOVEMBER
Allied
Jul 04, 2023

Call of Duty 2023 kommer att släppas senare i år, med Activision som redan har bekräftat att det kommer att vara ett "fullständigt premium släpp", men under vilken titel? Enligt de senaste källorna bör vi förvänta oss Modern Warfare 3, medan kan du förbereda dig för MW3 med en av våra färdiga speldatorer. Ready to Ship Gaming PCs.

I februari 2022 rapporterade Bloomberg Jason Schreier att Treyarchs nya Call of Duty 2023 hade blivit försenat till 2024, vilket skulle resultera i ytterligare ett år av innehåll för Modern Warfare 2. Men under det senaste Activision-telefonsamtalet antydde företaget en ny "premium"-titel år 2023. Enligt Insider Gaming, den 11 maj, kommer Call of Duty 2023 att bli Modern Warfare 3 och kommer att betraktas som ett "fullständigt" Call of Duty-släpp.

Nu förväntar vi oss Call of Duty 2023 som ett helt nytt, fristående spel som Activision har bekräftat som sitt "nästa fullständiga premium släpp i den årliga blockbusterserien". Källan Tom Henderson har sagt att Modern Warfare 3 kommer att innehålla "en serie remastrade kartor från tidigare spel", vilket bör hålla COD-spelarna nöjda.

Vi bör förvänta oss att Call of Duty 2023, även känt som Modern Warfare 3, släpps den 10 november 2023 på konsoler och PC. Om du behöver en ny speldator så har vi det du behöver här på Allied.

Source







ADDED TO CART!

SUBTOTAL