20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

DIABLO IV BATTLE PASS SÄSONGER: NY KARAKTÄR KRÄVS FÖR VARJE SÄSONG

DIABLO IV BATTLE PASS SÄSONGER: NY KARAKTÄR KRÄVS FÖR VARJE SÄSONG
Allied
Jun 23, 2023

Diablo IV har fått en fenomenal start och genererat över 666 miljoner dollar under sin första vecka sedan lanseringen... men vi har nu fått mer information om hur Battle Pass-systemet och Säsong 1 kommer att fungera, och vissa spelare (inklusive mig själv) är inte nöjda med nyheterna.

Vi har nu Diablo IV:s SVP och GM, Rod Fergusson, som bekräftar att spelare som vill göra framsteg i Battle Pass måste börja varje säsong med en nyskapad karaktär. Det innebär att allt arbete vi lägger ner i spelet nu spolas bort eftersom du kommer att behöva skapa en helt ny karaktär... och det är inte vad spelare vill höra.

I ett nyligen svar till Forbes på Twitter sa Fergusson att spelare "måste skapa en ny säsongskaraktär" för att göra framsteg i Battle Pass, säsongsslingor och mer. Fergusson sa: "För att delta i säsongens slingor, mekanik, säsongsuppdrag och battle pass måste du skapa en ny säsongskaraktär. Att spela kampanjen med en säsongskaraktär (om du så önskar eller behöver avsluta) kommer också att göra framsteg i säsongens uppdrag och battle pass".

Någon svarade på Fergussons tweet och frågade: "Såsom en ny spelare i Diablo... kan någon bekräfta detta... så att jag fortfarande kan spela med min huvudkaraktär när säsongen börjar... jag kommer bara inte att kunna få tillgång till säsongsmaterialet.. stämmer det?" till vilket Fergusson svarade: "Stämmer - du kan fortsätta spela i den eviga världen precis som du gör idag om du inte vill delta i säsongens aktiviteter. Och när en säsong avslutas kommer din säsongskaraktär att flyttas till den eviga världen så att du kan fortsätta spela med den om du vill.”

Jag tror att de mer avslappnade spelarna i Diablo IV inte kommer att vara nöjda med detta, men det är sådana andra spel som Fortnite fungerar med nya säsonger. Men för den andra sidan av Diablo IV-publiken är det inte de bästa nyheterna. Men som en trollkarl kommer jag nog att byta till barbar när säsong 1 av spelet lanseras inom en snar framtid och förändra saker och ting.







ADDED TO CART!

SUBTOTAL