20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

DIABLO 4 SERVER NER IDAG, IMORGON: UPPDATERING KOMMER

DIABLO 4 SERVER NER IDAG, IMORGON: UPPDATERING KOMMER "MYCKET SNART"
Allied
Jun 27, 2023

Diablo IV kommer att ha sina servrar nere för planerat underhåll de kommande 36-48 timmarna, med det första schemalagda underhållet som börjar kl 9.00 PDT, där serverna kommer att vara opålitliga åtminstone i cirka 5 timmar, men underhållet vid 14.00 PDT.

Blizzard har förklarat att "under denna tid kan spelare uppleva störningar i tjänsten, inklusive avbrott, men bör kunna logga in igen".

Vi vet att Blizzard har drabbats av DDoS-attacker under helgen som har skapat problem inte bara för Diablo IV - som är mycket populärt och genererade 666 miljoner USD under sina första 5 lanseringsdagar - utan också för andra spel som är anslutna till Battle.net, inklusive Overwatch 2. En uppdatering är på väg för Diablo IV, och Blizzards globala community development director, Adam Fletcher, förklarar att en uppdatering kommer för Diablo IV "mycket, mycket snart".

Diablo IV kommer att uppleva en ny period av nedtid, som börjar den 27 juni kl 9.30 PDT och avslutas kl 14.00 PDT, och Blizzard förklarar samma sak som vid det första schemalagda underhållet: "Under denna tid kan spelare uppleva störningar i tjänsten, inklusive avbrott, men bör kunna logga in igen".







ADDED TO CART!

SUBTOTAL