20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

HOGWARTS LEGACY: ÖVER 15 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR, ÖVER 1 MILJARD DOLLAR I FÖRSÄLJNING

HOGWARTS LEGACY: ÖVER 15 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR, ÖVER 1 MILJARD DOLLAR I FÖRSÄLJNING
Allied
May 08, 2023

Hogwarts Legacy har blivit ett av de största spelen 2023 på flera sätt, med det öppna action-RPG-spelet utvecklat av Avalanche Software som har genererat över 1 miljard dollar i försäljning enbart genom återförsäljning... det är strax under 1,5 miljarder australiska dollar. Wowzers.

Spelet har haft en fenomenal framgång på PC och Xbox och släpptes nyligen till PlayStation 4 och Xbox One, vilka har en enorm användarbas av spelare som nu kan spela Hogwarts Legacy. Inte nog med det, spelet är också bara några månader bort från att släppas på den största konsolplattformen på marknaden 2023: den portabla Nintendo Switch.

I sitt senaste pressmeddelande för Q1 2023 meddelade Warner Bros. Discovery att lanseringen av Hogwarts Legacy under Q1 var "den största lanseringen genom tiderna för Warner Bros. Games och är det bäst säljande spelet hittills med över 1 miljard dollar i försäljning". Imponerande att se, det är säkert. Vi är säkra på att dessa siffror bara kommer att öka nu när Hogwarts Legacy finns på den största användarbasen av konsoler: PS4 och Xbox One.

Just nu korkas förmodligen champagne upp både på Avalanche Studios och Warner Bros. Discovery, och det är inte mer än rätt! Över 1 miljard dollar i försäljning för ett spel som inte är Call of Duty? Fantastiskt!







ADDED TO CART!

SUBTOTAL