20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

NVIDIA:s VD Jensen Huang kommer att hålla ett keynote-tal vid SIGGRAPH 2023.

NVIDIA:s VD Jensen Huang kommer att hålla ett keynote-tal vid SIGGRAPH 2023.
Allied
Jul 03, 2023

NVIDIA:s VD Jensen Huang kommer att hålla en "speciell föreläsning" vid SIGGRAPH 2023, enligt ett nyhetsinlägg från företaget. Vid evenemanget kommer företaget att diskutera nästa generation av datorteknik... och förhoppningsvis även ge en liten försmak på nästa generation av grafikkort.

SIGGRAPH är en intressegrupp för datorgrafik och interaktiva tekniker. Det är en mässa liknande Computex eller CES, med fokuserat uteslutande på allt som rör grafik: 3D-modellering, animation, virtuell verklighet, förstärkt verklighet, visuella effekter, spel, datorseende, rendering och mycket mer. Vi förväntas se det senaste och bästa inom dessa branscher, med en "kraftfull" föreläsning från Jensen vid SIGGRAPH 2023.

Tidigare har NVIDIA annonserat nya högpresterande grafikkort för arbetsstationer vid SIGGRAPH 2023, eftersom evenemanget är perfekt för att visa upp dem för kunderna. Jensen Huang, VD för NVIDIA, kommer att hålla sin föreläsning den 8 augusti.

NVIDIA fokuserar starkt på artificiell intelligens, så vi förväntas höra mycket om AI vid SIGGRAPH 2023. NVIDIA kommer också att ge en “exklusiv titt på några av deras nyaste teknologier, inklusive prisbelönt forskning, Open USD-utveckling och de senaste AI-drivna lösningarna för innehållsskapande".

Det skulle vara trevligt att se några nya grafikkort för arbetsstationer bli presenterade vid SIGGRAPH 2023, med tanke på att NVIDIA redan har släppt arbetsstation grafikkorten A6000 och A4000. Vi kan förvänta oss att företaget avslöjar sitt nya arbetsstation grafikkort A5000 nästa månad.

Source







ADDED TO CART!

SUBTOTAL