20+ år inom gaming
  Trygga Leveranser
  Stationära datorer
  Kundbetyg (4.9)
  100% svenskt support

SUBTOTAL  
NAVIGATION
Stationär Gamingdator
RTS Stinger PCs
RTS Patriot PCs
RTS Hive PCs
RTS M.O.A.B. PCs
RTS Laptops
Anpassade gamingdatorer
bärbara
gamingtillbehör
NEWS

THE SIMS 5 AVSLÖJAT: GRATIS ATT SPELA MED ANVÄNDARSKAPAT INNEHÅLL

THE SIMS 5 AVSLÖJAT: GRATIS ATT SPELA MED ANVÄNDARSKAPAT INNEHÅLL
Allied
Jul 03, 2023

Vi får höra mer om The Sims 5, som internt är känt som Projekt Rene, där vi genom några nya jobbannonser får höra att The Sims 5 kommer att vara gratis att spela vid lanseringen med användarskapat innehåll som en del av mixen. Du kan vara säker på att The Sims 5 kommer att fungera på vårt sortiment av Ready to Ship Gaming PCs.

En ny jobbannons för Head of Monetisation and Marketplace, delad av EA på Maxis Careers-sidan, avslöjar några av de ansvarsområden den nya medarbetaren kommer att ha, samt mer detaljer om hur den in-game-marknaden kan fungera i The Sims 5. Jobbannonsen skrev: "Ansvara för Projekt Renes in-game-marknad för innehåll och UGC (gratis och betald) och hantera en datainformerad spelcentrerad spelarköpsresa".

Ett annat ansvar säger: "Maximera värdet för spelare, optimera spelarnas utgiftsmönster och minimera spelares avhopp".

Den nya medarbetaren skulle också ansvara för "prissättning av allt innehåll i detta gratis att gå med i spelet, säkerställa att vi har en optimal prissättning och innehållsstruktur" samt "ge vägledning till innehåll steam om in-game innehållsbehov för att möta spelarnas efterfrågan".

Nu kanske du undrar vad "gratis att gå med i" betyder. Det innebär att The Sims 5 är gratis att spela, eller gratis att gå med i som jobbannonsen beskriver det. Vi kan förmodligen vänta oss att få reda på mer i veckor och månader som kommer. Under tiden kan du förbereda dig inför The Sims 5 och konfigurera din nya speldator. Vi på Allied har allt du behöver till din Gaming PC.

Source







ADDED TO CART!

SUBTOTAL